Åbningstider
Mandag - torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-14.00
Kontakt os på telefon 98 92 33 29
eller på mail info@hjoerring-fysioterapi.dk

AKTUELT & HOLDTRÆNING

Velkommen til Hjørring Fysioterapi

Hjørring fysioterapi er en klinik med erfarne fysioterapeuter som altid sætter patienten i centrum, og hvor dagligdagen er præget af professionel fysioterapeutisk behandling og højt serviceniveau. Kommunikationen med patienter og samarbejdspartnere er venlig og direkte.

Klinikken holder til i helt nye lokaler, centralt placeret med parkering lige udenfor døren. Vi har handicapvenlig adgangsforhold samt handicaptoilet. Kun det bedste er godt nok til vores patienter, hvorfor vores træningsudstyr er nøje udvalgt blandt det bedste på markedet.

Hjørring Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvorfor du er tilskudsberettiget, hvis du har fået en henvisning fra en læge. Men man behøver dog ikke en henvisning for at få behandling hos os. Vi rådgiver ligeledes om sundshedsorienteret fitness og forebyggelse af sygdomme relateret til inaktivitet, arbejdsforhold, motionsvaner og overbelastninger i arbejdsliv og fritid.

Klik her for at se MEDARBEJDERE

Alle Former for Sports- Og Overbelastningsskader

Klinikkens fysioterapeuter har mange års erfaring med sports- og overbelastningsskader.

Sportsskader kan inddeles i akutte skader og overbelastningsskader. Eksempler på akutte skader kan bl.a. være fibersprængning, forstuvning, overrivning af ledbånd, brud på knogle. Eksempler på overbelastningsskader  kan bl.a. være knæsmerter, skuldersmerter tennis- og golfalbue.

Klinikken tilbyder effektiv behandling af sportsskader. Fysioterapeuten undersøger og vurderer din aktuelle skade, herefter sættes behandlingen og evt. øvelser igang. Er der behov for videre udredning af din skade hos en specialist, vil fysioterapeuten kontakte din egen læge, således du kan henvises videre. Vi hjælper dig til hurtigst muligt at kunne genoptage din idræt.

Ryg – Nakke – Skulderproblemer ??

Klinikkens fysioterapeuter har mange års erfaring med behandling af problematikker i ryggen og skulderproblemer

Rygsmerter er en af de mest udbredte folkesygdomme i Danmark. Rygsmerter kan gå over af sig selv, men man kan opleve at rygsmerterne er blivende eller tilbagevendende. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at få hjælp til behandling af rygsmerterne.
Rygsmerterne kan skyldes overbelastning af ryggen, diskusproblematik, følger efter et traume, nedsat stabilitet af muskulaturen, skader på rygmarven, rygsygdomme som scoliose, Morbus Bechterew, Morbus Scheuermann, spinalstenose og mange andre sygdomme.

Når du kommer til vores fysioterapeuter, kan du gennem dine egne oplysninger og en fysioterapeutisk undersøgelse få rådgivning om, hvad du kan gøre for at få det bedre med din ryg.
Der findes specifikke øvelser, der beviseligt kan forebygge rygsmerter hos personer, som har haft lændeproblemer. Men det er meget individuelt, hvilke øvelser der passer til hvem.

Gennem vores undersøgelse hjælper vi dig med den rette behandling og/eller træning for dine rygsmerter. Vi tilbyder dig bl.a. behandling og træning indenfor McKenzie, Mulligan, MT,  stabilitetstræning mm.

Skuldersmerter og  -problemer kan komme snigende langsomt f.eks. ved et forkert løft/en forkert bevægelse i en enkelt begivenhed. De fleste typer skulderproblemer, der kommer snigende, kan løses med målrettet fysioterapi og genoptræning.

 

Skuldersmerter eller skulderproblemer kan komme fra din nakke, fra skulderbladet, fra ribbenene eller fra skulderleddet selv.

På klinikken har vi mulighed for at supplere den fysioterapeutisk undersøgelse med at lave en ultralydsscanning. Herved kan vi se ind i leddet og se på de omkringliggende strukturer og derved finde ud af hvilke strukturer der er årsag til skulderproblematikken.

Specialiseret Fysioterapi Til Underliv Og Bækken

Har du problemer i relation til underliv & bækken kan du få hjælp hos klinikkens 2 fysioterapeuter, som er specialiseret indenfor området.
Vi sætter altid god tid af til grundig samtale, undersøgelse og behandling.

Vi behandler:
• Bækkenbundsrelaterede problemer
• Blærerelaterede problemer, herunder inkontinens eller problemer med blæretømning
• Tarmrelaterede problemer, herunder inkontinens, tømningsproblemer eller forstoppelse
• Underlivssmerter, f.eks smerter ved samleje, vulvodyni eller endometriose
• Bækkensmerter eller bækkenløsning
• Halebenssmerter
• Nedsynkningsproblemer, blære, livmoder eller tarm

Har du spørgsmål kan du kontakte Mathilde eller Mette på 98923329
Se prisliste for specialiseret fysioterapi til underliv og bækken.

Klik her, for at se mere : UNDERLIV OG BÆKKEN

Fysio H.I.I.T

Holdet er til dig der er klar på at give den max gas og få mest muligt ud af din træning. H.I.I.T er for dig, som ønsker en øget forbrænding, bedre kondition og øget eller vedligeholdelse af din muskelmasse. Under timen vil der være god stemning, fed musik og du vil blive presset til at få det maximale ud af din træning.
Timen vil primært være opbygget på træningsprincippet H.I.I.T (Høj Intensitets Interval Træning) hvor du skiftevis arbejder med din puls og din styrke. Træningen vil foregå med og uden redskaber (Kettlebells, sandsække, Stepbænke, Håndvægte mm.) og du vil i løbet af timen få arbejdet med hele kroppen.
Alle kan være med, og der er ingen krav til nuværende konditions niveau.

Tirsdag kl. 17:30-18:30

Tirsdag kl. 18:45-19:45

Torsdag kl. 17:30-18:30

Torsdag kl. 18:45-19:45
8 lektioner – 600 kr.

Rabat ved deltagelse på begge hold 1000 kr

 

VORES HOLDTRÆNING

 • Pilateshold
 • Efterfødselstræning
 • Mix Diagnose-hold i sal
 • Mix Diagnose-hold i maskiner
 • Bassintræning
 • Ryghold
 • HiiT
 • Jernladies - hensynstagende motion
 • BarnevognsCross
 • Træning for gravide med bækkensmerter
 • Fit til fødsel

På vores hold er den enkelte deltager i fokus, det betyder, at vores hold er små eksklusive med 8-10-12 deltagere.

BOOK PLADS PÅ ET AF VORES HOLD NU!

Følg os på Facebook