MediYoga

Posted on Posted in Ikke kategoriseret

Medicinsk yoga, også kaldet MediYoga, er en terapeutisk yogaform, der er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen. Visionen i Sverige var at udvikle en kvalitetsikret yogaform. Det er ret nyt i Danmark, men meget udbredt i vores naboland Sverige med stor succes. Du kan læse om forskningsresultaterne ved at klikke her

MediYoga henvender sig til alle, men er særligt udviklet til mennesker med kroniske smerter, forhøjet blodtryk, åndedrætsbesvær,  nedsat bevægelighed, rygsmerter, smerter i led og muskler fx. parkinson og sklerose, let depression, stress, søvnbesvær mm.

Yogaformen er dog også for DIG, der blot ønsker gøre noget godt for din egen sundhed og velvære.

MediYoga består af åndedrætsøvelser, simple og blide, men meget effektive fysiske øvelser, afspænding og meditation. Øvelserne kan laves siddende på en stol, siddende på gulvet og liggende på en måtte.

Træningen foregår på små hold med, hvor instruktøren, der er fysioterapeut, arbejder med individuel tilpasning af øvelserne, så du er sikker på træningen foregår med god kvalitet.

Holdet varetages af  vores fysioterapeut Nanna, som har mange års erfaring som yogainstruktør.

Tirsdag den kl. 4. august 2020 kl. 12:30-13.45 (få pladser)

Onsdag den 5. august 2020 kl. 14:00-15:15

Torsdag den 30. juli 2020 kl. 9:00-10:15 (fuld booket)

10 gange – 800 kr

Læs mere om MediYoga her.