SUPERSOLE

Dine fødder bærer dig igennem livet – fra de først usikre skridt til de sidste trætte skridt. Vores fødder er fundamentet i vores krop, og er der skævheder i fundamentet, vil kroppen kompensere længere oppe. En gennemsnit dansker går ca. 10.000 skridt om dagen, med det i tankerne kan man godt forstå, at eventuelle fejlstillinger i foden kan give belastninger andre steder i kroppen.  

Smerter og gener fra nakke, ryg, hofte, knæ og ankel kan stamme fra dine fødder.

Supersole er individuel tilpasset såler. De kan kun fremstilles af specialuddannede fysioterapeuter, som har en høj viden omkring fodens opbygning. Der findes mange forskellige variation af sålerne, så de kan tilpasses netop dit behov, om det er fra den daglig brug til topidræt, ekstra støddæmpning eller svangstøtte. Samtidig kan de tilpasses alle sko lige fra hverdagsskoen til den fine sko eller den mere krævende sportssko

Indlægssåler kan hjælpe dig af med dine gener og smerter. Indlægssåler er for alle. Har du nogen af følgende gener kan indlægssåler være noget for dig:

  • Platfodethed
  • Smerter i forbindelse med sport
  • Ankel-, knæ- eller hoftesmerter
  • Ondt i ryg og nakke
  • Hælspore
  • Irritation af svangsenen
  • Ondt eller smerter under fødderne

Ved din første konsultation laver fysioterapeuten en grundig undersøgelse af din fod og kropsholdning. Fysioterapeuten vil ud fra undersøgelsen vurdere sammenhængen mellem dine gener, og om Supersole vil kunne hjælpe dig. Ud over sålerne kan forløbet også bestå af fysioterapeutiske behandlinger og øvelser. Der aftales en opfølgningstid ca. 14 dage efter, således vi sikre, at du er tilfreds med dine såler.  

Her kan du læse mere om SuperSole http://supersole.dk.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Ann-Sophie på klinikken på telefon 98 92 33 29 eller mail.