top of page

Baby/Børne hold

Træningen støtter den sansemæssige udvikling, giver bevægelsesglæde, stimulerer barnets sanser samt udvikler dets kropsfornemmelse og koordination. Vores Baby/børne hold foregår på mindre hold, hvor I som forældre er aktive sammen med jeres børn, og hvor I vil få ideer til stimulation af jeres barn gennem leg, viden om barnets sanser og deres udvikling. Desuden er én af træningsgangene afsat til babymassage, som I også vil kunne udføre hjemme. Træningen består af en lang række lege, som styrker barnets sansemotorik og som er overkommelige og enkle at udføre med barnet. Undervisningen er et tilbud og du vurderer selv, hvor meget dit barn kan deltage i. Det foregår på børnenes præmisser og de har derfor mulighed for at trække sig, hvis de har behov for det. Træningen har vist en positiv effekt på den sansemotoriske udvikling hos f.eks. motorisk usikre børn, børn der er født for tidligt, børn der meget urolige eller børn med øreproblemer.
Vores fysioterapeut Nana og Rikke varetager holdene

Vi har inddelt holdene i 3 aldersgrupper:
Tumlastik 3-6 mdr.
Motorik og Tumling 6-12 mdr.
Børnemotorik 12 mdr. +

Tumlastik
Holdet for de 3-6 mdr. er basis for sanseintegration og dit barns sansemotoriske udvikling, hvor vi gennemgår de 3 primære sanser gennem - leg og øvelser samt teori og viden bag. Vi følger barnets udviklingstrin, støtter og motiverer til videre motorisk udvikling. Der vil ligeledes være én gang med babymassage. Tumlastik kommer af ordene "tumling" og "gymnastik" og er en træningsform med lege og aktiviteter for spædbørn og deres forældre. Det er vigtigt, at træningen foregår på barnets præmisser, så bevægelse bliver en positiv oplevelse for barnet. Hvis barnet har behov for mad, tryghed eller andet, så er dette velkommen. Medbring gerne legetøj/tæppe fremover – gerne med kendt duft. Barnet må gerne have bodystocking på, så arme og ben er frie.

Motorik & Tumling
Holdet for de 6-12 mdr. arbejdes der videre med sanseintegrationen gennem teori, leg og øvelser. Her vil der være endnu mere fokus på barnets egen motorik og de korrekte stabiliserende muskler, hvor vi arbejder ud fra de motoriske milepæle. Som til tumlastik er det fortsat vigtigt, at træningen foregår på barnets præmisser, så bevægelse bliver en positiv oplevelse for barnet. Hvis barnet har behov for mad, tryghed eller andet, så er dette velkommen. Medbring gerne legetøj/tæppe fremover – gerne med kendt duft. Barnet må gerne have bodystocking på, så arme og ben er frie.

Børnemotorik
Holdet for de 12 mdr+. arbejdes der videre med barnets egen motorik gennem teori, leg og øvelser. Med et stadigt fokus på de motoriske milepæle, vil barnet nu være klar til mere selvstændig træning. Her er leg og bevægeglæde primusmotor. Som de 2 forrige hold er det fortsat vigtigt, at træningen foregår på barnets præmisser, så bevægelse bliver en positiv oplevelse for barnet. Hvis barnet har behov for mad, tryghed eller andet, så er dette velkommen. Medbring gerne legetøj/tæppe fremover – gerne med kendt duft.

Tidspunkter

Børnemotorik 12+ mdr. Mandag kl. 16:00-17:00

Motorik & Tumling 6-12 mdr. Torsdag kl. 9:00-10:00

Tumlestik 3-6 mdr.
Torsdag kl. 10:10-11:10

5 gange 500,-

Galleri

bottom of page