top of page

Hjørring Løbeklinik

Vi er ikke verdensmestre i løb

Men vores passion vi er meget passioneret omkring 

Fysioterapeutisk løbestilsanalyse

Er du i tvivl om, om dit nyfødte barns rygsøjle er asymmetrisk, om dit barn har svært ved at dreje hovedet eller lignende?
Så har du mulighed for at tage din baby med til klinikken, hvor vores fysioterapeut Lotte kan undersøge, vejlede og behandle den givne problematik. Hun har kursus indenfor undersøgelses- og behandlingsteknikker af rygsøjlen hos spædbørn.
Der vil altid blive sat 45 min. af til konsultation for at tage hensyn til dig og dit barn - konsultationen vil foregå i et stille og roligt tempo.
Hvis du har spørgsmål om tilbuddet, er du velkommen til at henvende dig til klinikken enten telefonisk, pr. mail eller personligt.

Tumlastik

Tumlastik kommer af ordene "tumling" og "gymnastik" og er en træningsform med lege og aktiviteter for spædbørn og deres forældre.
Træningen består af overkommelige og simple lege og aktiviteter, som styrker barnets sansemotorik, støtter den sansemæssige udvikling, giver bevægelsesglæde, stimulerer barnets sanser samt udvikler dets kropsfornemmelse og koordination.

Vores tumlastik foregår på mindre hold, hvor I som forældre er aktive sammen med jeres børn og vil blive inspireret til stimulation af jeres barn gennem leg, viden om barnets sanser og udvikling.

Desuden er én træning afsat til babymassage, som I også vil kunne udføre hjemme.

Undervisningen er et tilbud og du vurderer selv, hvor meget dit barn kan deltage i. Det foregår på børnenes præmisser og de har derfor mulighed for at trække sig, hvis de har behov for det.

Træningen har vist en positiv effekt på den sansemotoriske udvikling hos f.eks. motorisk usikre børn, børn der er født for tidligt, børn der er meget urolige eller børn med øreproblemer.

Vores fysioterapeut Lotte står for vores tumlastikhold.

Babymassage

Vi tilbyder undervisning i babymassage. Babymassage er en fantastisk måde at være sammen med dit barn og nyde et øjeblik med fuldstændig nærvær og god kontakt. Det virker afstressende på både dig og din baby.

Berøringssansen er en af de tidligst udviklede sanser hos det lille barn og ved at stimulere denne, kan du fremme udviklingen af alle de andre sanser.

Babymassage er bl.a. med til at forbedre din babys motorik, koordinationsevne, kropsfornemmelse og kan lette koliksmerter.
Måske I er flere i en mødregruppe, som har lyst til at få undervisning i teknikken.

OBS! Der skal være fire tilmeldinger for at undervisningen iværksættes.

Seven%20month%20baby%20girls%20spine%20b
bottom of page