top of page
  • Admin

Løb med menisk læsion og overrevet korsbånd

Marcus er en ivrig fodboldspiller i den lokale klub AIK Frem. I forbindelse med fodbolden, fik Marcus en skade på det ene knæ. Scanning viste en menisk læsion og et overrevet forreste korsbånd. En skade som kræver operation. Frem mod operationen løber Marcus på vores AlterG løbebånd, således at han indtil operationen, kan opretholde så stor en muskelmasse og neuromuskulær styring som muligt. Derved forkorter han genoptræningen efter operationen.


AlterG er et avanceret løbebånd, hvor halvdelen af kroppen befinder sig i et lufttæt kammer. Kammeret lukkes lufttæt til om hofterne, ved hjælp af et par specielle neoprenshorts. Herefter fyldes kammeret med luft, og der dannes et overtryk der "løfter" personen op, på samme måde, som hvis man opholdt sig i vand.


Til forskel for bassintræning kan kropsvægten reduceres med op til 80 %, og derved kan man eliminere de forhindringer, der normalt vil være til stedet, enten før en operation, i den tidlige genoptræning efter en skade eller i rehabiliteringen.


AlterG tilbyder masser af muligheder, og du kan læse mere om AlterG træning her.692 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page